ЗА НАС

Фирма „Мартис 93“ е създадена през 1993 година. От самото начало ние предлагаме бебешки храни, бебешки и детски стоки с доказано качество, с Европейските стандарти за сигурност, безопасност и надежност. Но на първо място за нас е качеството на храната, която даваме от първия ден на нашите деца.

От 1998 година друга наша фирма („М-Соник“) е вносител и представител за България на бебешките храни Семпер – Швеция. Semper съществува от 1939 г. и успява да предлага добра и питателна храна на своите клиенти повече от 80 години. Това спечели нашето внимание и доверие да предложим и на българския пазар, така известното шведското качество.
Ние сме фирмен магазин на бебешките храни „Семпер“- Швеция и имаме всички внесени продукти.

От 2008 година нашата фирма е официален представител и вносител на бебешките мебели „Ликно“. Гръцките продукти са сертифицирани с всички Европейски сертификати за качество и безопастност (TÜV Hellas, ELOT EN 716-1: 95 и EN 716-2: 95). Те са изработени от естествени материали (бук), с много старание и професионализъм, за да са удобни и функционални, както за родителите, така и за децата. Разполагаме с голямо разнообразие от цветове и модели. За тях осигуряваме безплатен транспорт и монтаж в рамките на град София. Може да се разгледат във фирмения ни магазин в София, кв. „Манастирски ливади“, ул. „Ралевица“ 64.

Вече 30 години работим с удоволствие за вас и вашите деца. Стремим се да удоволетворим  вашите изисквания, за да останете доволни Вие – нашите клиенти.
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

X